Laden ...

Een vraag of bericht voor Porsche4Rent ?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Contact Info

Porsche.4.Rent
Een Porsche huren

Een Porsche huren bij Porsche4rent uit Oostkamp, dicht bij Brugge, is altijd een goed idee wanneer u van snelle wagens houdt. Ons bedrijf zit al jaren in de verhuur van Porsche-wagens en realiseert hiermee de droom van menig autoliefhebber. Een Porsche is niet enkel een plezier om naar te kijken, maar ook een genot om in te rijden.

Waarom is het een goed idee om een Porsche te huren?

De verhuur van een Porsche bij ons bedrijf wordt met liefde voor de auto en het merk geregeld. Door de diverse Porsche-modellen die te huren zijn, is er steeds een geschikt model voor uw ideale rit. Wij hebben onder andere de volgende modellen in ons verhuurassortiment:

Het huren van een Porsche is een goed idee wanneer u een passie heeft voor mooie auto’s, maar een nieuwe Porsche niet binnen uw budget ligt. Ook wanneer u iets te vieren heeft, hebben wij altijd wel een passende Porsche in de verhuur, bijvoorbeeld om te huren bij uw trouwfeest.

Porsche 997 Carrera 4S Cabrio PDK

Porsche 997 Carrera 4S Cabrio PDK

Deze 4-wielaangedreven Porsche 997 cabrio in Sport uitvoering geeft je de echte Porsche ervaring.   De motor is een 3,8 liter met 385PK, die je van 0 tot 100 brengt in 4,5 seconden en met een topsnelheid van 295 km/u.  De PDK automaat zorgt voor een veilige en snelle rij ervaring tot 4 personen (2+2).

Porsche 911 type 997 Carrera 2 Cabrio

Deze achterwiel aangedreven Porsche 911 type 997 cabrio geeft je een zalige Porsche cabrio ervaring.   De motor is een 3,6 liter met 325PK, die je van 0 tot 100 brengt in 5,1 seconden met een topsnelheid van 280 km/u.  De automaat-tiptronic zorgt voor een veilige en snelle rij ervaring tot 4 personen (2+2).

Porsche huren voor verjaardag of vaderdag
Porsche Cayman

Porsche Cayman

De Porsche Cayman is een zeer capabele en veelzijdige sportwagen die een unieke mix van prestaties, luxe en functionaliteit biedt.  De Porsche is achterwiel aangedreven en biedt plaats aan 2 personen.  Met zijn 245PK brengt hij je van 0 tot 100 in slechts 6,1 seconden!

Porsche Macan

De Porsche Macan is een compacte luxe cross-over SUV.  Hij staat bekend om zijn atletische rijgedrag en prestaties en biedt een sportieve rijervaring.  Onder de motorkap vinden we een 2 liter met 245PK met een topsnelheid tot 225km/u.  Deze Porsche heeft 4 comfortabele zitplaatsen.

Porsche Macan

Maak uw droom om met een Porsche te rijden werkelijkheid

Al vanaf het moment dat u het gaspedaal induwt weet u dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Na enkele snelle bochten krijgt u echt het gevoel van de Porsche en bent u vertrokken voor enkele zalige uren of een langere termijn. Wilt u het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Trakteer uzelf of kennissen op een exclusieve dag of weekend door een Porsche te huren. U geeft gemakkelijk een rit in een Porsche cadeau in de vorm van een cadeaubon. Porsche4Rent is daarnaast ook partner van Bongo, Vivabox, Wonderbox en Cadeaubox. Bekijk alle modellen en de bijbehorende prijzen voor de verhuur van een Porsche.

Porsche 997 Carrera 4S Cabrio PDK

Porsche Doop

Ideaal als eerste kennismaking met Porsche!  Met deze formule maak je onder begeleiding een rit van +/- 60km (ca 1 uur).  Dit kan als passagier maar je kan ook zelf plaatsnemen achter het stuur.  Voor deze formule is geen waarborg nodig.

Kostprijs: vanaf 175 Euro

Mogelijkheid tot ophaling bij u of de gelukkige thuis = € 45. (binnen de straal van 30 km rond Brugge, verder tegen meerprijs).  Prijs inclusief brandstof.