Home
Verhuur
Shortlease
Info
Foto's
Geschiedenis
Cadeaubon
Contact
porsche_carrer...
porsche_911_hu...
porsche_cabrio...

Een Porsche huren voor uw trouw doet u bij ons

Kilometers inbegrepen
Diverse typen wagens
Shortlease mogelijk
porsche4rent porsche huren

Een Porsche huren voor uw trouw

Wanneer u een Porsche wilt huren voor uw trouw, staan de medewerkers van Porsche4Rent voor u klaar. Wij realiseren de verhuur van een Porsche voor uw trouwfeest eenvoudig vanuit Oostkamp, nabij Brugge. Daardoor heeft u een prachtige wagen op de mooiste dag van uw leven en arriveert u gegarandeerd in stijl.

 
porsche4rent porsche huren

Waarom een Porsche huren op de dag van uw trouw?

Als u een echte autoliefhebber bent, heeft u er vast al van gedroomd een Porsche te huren voor uw trouw. Wij regelen de verhuur van uw gewenste Porsche als toevoeging aan uw trouwfeest. Bent u nog niet zeker van het type Porsche? Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie. Wij hebben meer dan een type Porsche ter verhuur voor uw trouwfeest. U maakt een keuze uit onder andere de volgende modellen:

De diverse modellen hebben ieder hun eigen charme. Daarmee is er altijd wel een passende wagen voor uw trouw.

Contacteer ons om de mogelijkheden van een Porsche bij uw trouw te bespreken

Wilt u uw trouw compleet maken met het huren van een Porsche? Wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden. De verhuur van een Porsche voor bijvoorbeeld een trouwfeest is zo lang mogelijk als nodig. De prijs is uiteraard afhankelijk van de duur en het model. Wilt u een Porsche huren voor een andere gelegenheid? Dat is uiteraard ook mogelijk. U huurt zelfs een Porsche voor langere termijn bij ons. Bespreek de opties met ons door te bellen via +32477/369520 of door een e-mail te sturen naar info@porsche4rent.be.

Contacteer ons  |   Sitemap