Home
Verhuur
Shortlease
Info
Foto's
Geschiedenis
Cadeaubon
Contact
porsche_carrer...
porsche_911_hu...
porsche_cabrio...

Verwezenlijk uw droom door een Porsche 911 te huren

Kilometers inbegrepen
Diverse typen wagens
Shortlease mogelijk
porsche4rent porsche huren

Porsche 911 huren

Wanneer u overweegt om een Porsche 911 te huren, kijk dan eens naar onze mogelijkheden. Porsche4rent uit Oostkamp, vlak bij Brugge, verhuurt diverse Porsche-modellen aan autoliefhebbers uit het hele land. Door het huren van een dergelijke auto, ervaart u het gevoel dat het rijden in een Porsche u geeft.

 
porsche4rent porsche huren

Waarom zou u kiezen voor het huren van een Porsche 911?

In ons verhuurassortiment hebben wij een Porsche 911 die door u te huren is. Deze auto heeft een topsnelheid van 260 km/uur. Het is daarmee de ideale auto om op een zonnige dag door het land te rijden. Met een vermogen van 250 pk is het een iets minder krachtige Porsche dan de andere modellen die wij verhuren, zoals sommige andere cabriomodellen. Het huren van een Porsche 911 is mogelijk voor enkele uren, maar ook voor een langere termijn.

Start uw Porsche 911 avontuur bij ons

Heeft u altijd al met een Porsche willen rijden en zoekt u een toegankelijk model om te huren? Dan is het huren van onze Porsche 911 een goede keuze. De huur van een Porsche laat uw eigen droom, of de droom van een van uw naasten in vervulling gaan. Het is mogelijk een cadeaubon aan te schaffen om een Porscherit cadeau te geven. Contacteer ons telefonisch via +32477/369520.

Contacteer ons  |   Sitemap